Zo pak je iedereen in

Herken je dat? Dat er op een opmerking van jou niet of nauwelijks wordt gereageerd, maar dat er wel geluisterd wordt naar je collega die nagenoeg hetzelfde zegt als jij? Dat het bij sommige mensen zo vanzelfsprekend lijkt dat ze de aandacht naar zich toe trekken? Dat ze hun mening zo weten over te brengen dat ze bijna als vanzelf iedereen weten te overtuigen?

Profileer je zoals jij dat wilt
Wil jij ook meer gezien worden of krachtiger overkomen, dan is dit het boek voor jou.

Zo pak je iedereen in!
geeft je de handvatten om die indruk te maken die jij wilt maken, bijvoorbeeld om in een sollicitatiegesprek of een belangrijke vergadering overtuigend over te komen. Je leert hoe je je kunt profileren zoals jij dat wilt en op de manier die bij jou past.

De ‘verpakking’ speelt ook een rol
Door onze lichaamshouding, onze mimiek en de manier waarop we praten, maken we een bepaalde indruk bij de ander. De verpakking, zoals je kleding en kapsel, speelt daarbij ook een grote rol. Dat is namelijk het eerste wat iemand van je ziet en de basis waarop hij of zij zich een beeld van jou vormt. Die beeldvorming kun je gelukkig beïnvloeden. Dit boek leert je hoe. Je krijgt handvatten om te ‘sleutelen’ aan de manier waarop je overkomt. Alle facetten die jouw uitstraling bepalen, komen uitgebreid aan de orde.

Na het lezen van dit boek weet jij hoe je je krachtiger kunt presenteren, wat zorgt voor een zakelijke en professionele uitstraling. Hiermee bereik je makkelijker wat je wilt en geef je jouw loopbaan een positieve impuls!

Bestel boek

Reacties zijn gesloten.